A mi irodánk, egy kis iroda, de csak létszámát tekintve. Kis létszámú csapatunk, professzionális mérnökökből áll, nem tengernyi rajzolóból. Igyekszünk a legkorszerűbb számítástechnikával, 3D-s tervezéssel az Önök érdekét szolgálni, hogy tökéletesen azt kaphassa, amit elvár. Az építőipar területén harmadik generációja tevékenykedünk, és szeretjük a kihívásokat, a legújabb technikákat. Műszaki ismereteink a régi rendszerekre éppúgy kiterjednek, mint a legújabb megoldásokra. Ez számunkra nem csak munka, hanem hivatás.

Cégünk miben különbözik a többi építész irodától? Több éves tapasztalattal a hátunk mögött számos jól működő házat tudhatunk a referenciáink listáján.

Háztervezés profi szinten!

A tervezéssel és ne a tervezésen spóroljon!

Hogy miért írom ezt? Mert nagyon sokszor látjuk, hogy egy későbbiekben hozzánk kerülő munka egyes pontjain mennyi vesződséget, problémát és pénzt meg lehetett volna spórolni, ha az adott pillanatban egy sokkal átgondoltabb, vagy okosabb műszaki megoldás születik. Egy építési folyamat során a tervező az Ön \”ügyvédje\” aki az ön érdekeit védi. Egy kivitelezőtől elvárni, hogy a lehető legolcsóbb, és legjobb megoldással szolgáljon Önnek, az meglehetősen idealista, már-már naiv elképzelés, és a számonkérhetősége is kérdéses. A legjobban akkor védheti magát, ha konkrét tervekkel rendelkezve adja vállalkozásba a megrendelendő munkát. És nem csak az kell, hogy valaki az Ön érdekeit képviselje, fontos, hogy az a valaki műszakilag kompetens személy legyen. Sajnálatos módon igen jellemző, hogy egy ház építésénél pont a műszaki személy megbízásának kihagyásával igyekeznek pénzt spórolni, figyelmen kívül hagyva, hogy pont az ő bevonása eredményezhet valódi spórolást, és biztosítja hogy Ön valóban azt kapja, amit szeretett volna. Egy elrontott, hibás ház olyan luxus, amit kevesen engedhetnek meg maguknak, legyen Ön befektető, vagy leendő tulajdonos. Családi ház esetén különösen igaz ez, hisz az emberek többségének ez élete egyik legnagyobb beruházása, ezért érdemes a tervezését is megfelelő odafigyeléssel kezelni.