A házak tervezésénél fontos hogy a különböző szakágakkal összhangban, azok megfelelő mélységű ismeretével készüljön a terv. Különösen napjainkban, amikor a gépészet és az automatizálás egyre jelentősebb szerepet játszanak az épületek működésében és beépítési költségében. Sok építész napjainkban nem tartotta a lépést a korral, vagy kivagyiságból, marginális kérdésnek tartja a szakági tervezést, és az építészeti terezést tartja mindenek felett állónak. Így történhetnek olyan esetek például, amikor egy szép földig érő teraszablak előtt egy ormótlan radiátor éktelenkedik. Az ilyen eseteket, némi körültekintéssel el lehetett volna kerülni. Az általunk tervezett épületek minden esetben 3D-ben megmodellezve, és minden szakági terv számítógépes méretezéssel készül, így biztosítva hogy optimalizáljuk költségeit, és a működést.

  • Hőszivattyús házak tervezése

    Hozzávetőlegesen kétszáz jól működő hőszivattyús rendszerrel a hátunk mögött, nyugodtan kijelenthetjük, hogy ez számít egyik legfőbb profilunknak fűtések terén. Technikai szempontból is ezt neveznénk a leginkább előremutatónak.
  • Fűtéskorszerűsítés

    Számos társasház szenved azzal a gonddal, hogy egy elavult régi fűtési rendszer emészti a ház működési költségeit. Eddigi munkáink során többször is sikerült meggyőzni őket, hogy nem csak műszakilag, de anyagilag is sokkal jobban járnának egy új, költséghatékonyabb rendszerrel. Eddig minden ilyen munkánk pár éven belül meghozta az árát. Érdemes lehet Önnek is elgondolkodni ezen.
  • Korszerű gépészet