Több mint 100 tervezési munkával a hátunk mögött kijelenthetjük, hogy kellő tapasztalattal és körültekintéssel bírunk a tervezés területén.

Sajnálatos módon hazánkban számos ponton kerülnek beépítésre olyan dolgok az épülő házakba amikre adott esetben semmi szükség nem lenne, vagy egy korábban jobban átgondolt tervezési döntés szükségtelenné tenné a költséges szerkezetek, vagy anyagok beépítését. A későbbi kivitelezési folyamatok során a drága megoldások közül válogathatja ki esetleg a későbbi kivitelező az olcsó megoldásokat, de itt ez már csak tüneti kezelés. Legjobb a lehetőségeket kialakulásukkor megfelelőképpen átgondolni, mint a későbbi kényszerpálya hatására a legkisebb áldozatot hozni.

A házak építési költségit leginkább a tervezőasztalon lehet optimalizálni, és elérni, hogy ne kerüljenek felesleges dolgok beépítésre. Egy jól és egy rosszul működő ház között sok esetben a tulaj nem érzi a különbséget. Rengetegen laknak az országban rossz házakban, csak mivel megszokják a ház működését, és soha nem laktak jó épültben, így nem tudják hogy az övék rosszul működik. Akkor lenne ez egyértelmű, ha párhuzamosan két épület épült volna meg, egyszer a jelenlegi, és egyszer az az épület, amilyen az ő otthonuk lehetne. Ekkor lehetne látni a különbséget a két megépült épület között. Más esetben legfeljebb egy szakember a megmondhatója, hogy az az épület rossz, amiben lakik. És nem feltétlenül tenné meg, hisz ezen a környéken nem szeretik a rossz hír hozóját, így senki sem szeret az lenni. Hogy mi mégis honnan tudjuk, hogy jó-e az a ház, amit csinálunk? Sok év tapasztalat, és a műszaki tudással szembeni alázatunk az, amely az ön szolgálatába állítva a garancia erre.

  • Családi házak tervezése

    Számos családi házat tudhatunk magunk mögött, mely bizonyítja, hogy Önöknek nem csak egy házat tervezünk, hanem otthont. Figyelünk az egyéni igényeire, és megfelelő tanácsokkal ellátni, hogy jövőbeli otthona olyan tökéletes legyen, mint ahogy azt megálmodta, talán még annál is jobb.
  • Társasházak tervezése

  • Ipari épületek tervezése

  • Középületek